torsdag den 31. maj 2012

Hej
Dette skal ikke være en blog hvor jeg bagtaler alt og alle omkring mig, fordi jeg er anonym. Dog vil jeg gerne skrive et par ord om højt råbende piger (og drenge).
I min klasse går der eksempelvis et par højt råbende piger og drenge. Tilfældigvis er de også rimelig populære, hvilket betyder at de har magt. De har magt over de mindre svage i klassen. Dette skal ikke forstås som om min klasse er en forfærdelig klasse, med et spil om magt og popularitet. Jeg kan virkelig godt lide min klasse, nogle elever kan bare være lidt højt råbende engangimellem. Nå, jeg kom fra det med magt. Hvis de har magt og popularitet kan det være svært for nogle af de svagere i klassen, at sige fra, hvis de bliver generet af de højt råbende. Jeg ligger rimelig middel med hensyn til det. Det gør at jeg både kan følge de svagere og de højt råbende.
Når jeg taler om de højt råbende, tænker jeg på de piger og drenge som skriger, slås, tirrer hinanden m.m. Den som hele tiden skal havde opmærksomhed af andre (specielt det modsatte køn).
Lige i øjeblikket kaster vi eller de meget med vand. Ikke alle i klassen har lyst til at havde koldt vand løbende ned af ryggen, mærkeligt nok forstår de højt råbende det ikke...
Hvis du kan sammenligne dig med det jeg lige har skrevet som en højt råbende person, betyder det ikke at du er en højt råbende person. Men tænk over hvorfor du handler som du gør. Er det sjovt at havde en fight kørende konstant?
Jeg skal også nævne at flere af dem er mine venner og veninder, så det er ikke fordi jeg hader disse mennesker, overhovedet ikke. Folk tirrer heller ikke mig mere. Jeg kaster ikke vand ned af ens ryg, fordi han gør det mod mig, så interessen  er faldet.

 
Edith...

2 kommentarer:

 1. Sådan var det også i min klasse (jeg er lige gået ud af 9. klasse). Det er super træls!

  Jeg har gang i en give-away. Kig forbi :)
  minelakahrimanovic.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at jeg ikke er den eneste som går i sådan en klasse.
   Jeg kigger straks på din blog!

   Edith

   Slet