tirsdag den 13. marts 2012

Hej
Sjovt som en helt almindelig dag kan ændre sig drastisk!
Jeg er rimelig god til matematik, og plejer normalt ikke at havde brug for hjælp til det. Men så i dag, tre dage inden det skal afleveres, bryder jeg fuldstændig sammen på grund af en fucking opgave!! Jeg fatter intet af det som min mor forklarer mig. Hader matematik..... Det ret utroligt hvor meget det egentligt går mig på, det betyder intet for min fremtid, da jeg stadig går i folkeskole. Måske er det fordi jeg er ret presset lige for tiden, og er kommet lidt væk fra et par veninder? kan det være at jeg bare er træt af gråt vejr? Måske er det fordi jeg er en anelse sulten, min mave rumler faktisk. Det er lidt en sjov fornemmelse når tårerne triller ned af ens kinder, samtidig med at ens mave rumler. Okay et kort side spring...
Lige i dag hader jeg min matematik lærer, hun er lort til at forklare, og hver gang jeg spørger hende om noget får jeg flere spørgsmål end svar.
Jeg ville ønske at jeg havde en ønskefe, så kunne jeg ønske at jeg forstod matematikken, og sikkert også en helt masse andre ting som jeg ikke kan komme på nu...
Her er en ønskefe som hun ser ud i min verden:Edith

2 kommentarer:

 1. Kender godt sådan nogle dage, de skal bare overståes, og imorgen ser altid sikkert meget lysere ud. Matematik kan være en kælling nogen gange, jeg har heller aldrig været så glad for det!
  Men cheer up! (:

  I øvrigt må jeg sige, at din blog er virkelig fed på trods af, den er så ny! Så tæl mig med som fast læser. Kig gerne forbi og bliv det samme hos mig, hvis min blog har interesse.

  - Julie P.
  www.thisisjuliee.blogspot.com

  SvarSlet
 2. Du har helt ret, selvfølgelig har jeg været inde på din blog. tak for de positive ord:)

  SvarSlet